Zakelijk op de mast

Maak indruk met digitale reclamemasten langs de snelweg


In de steeds veranderende wereld van marketing en reclame is het steeds moeilijker geworden om een groot publiek te bereiken met jouw boodschap. Daarom is Opdemast.nl in het leven geroepen: een platform waarmee je voordelig en eenvoudig zelf digitale reclamemasten kunt boeken langs snelwegen in heel Nederland. Deze moderne vorm van buitenreclame biedt adverteerders de mogelijkheid om op een effectieve en indrukwekkende manier hun boodschap over te brengen.

Wat maakt digitale reclamemasten langs de snelweg zo krachtig? Binnen een oogopslag valt deze soort van buitenreclame enorm op onder automobilisten op de snelweg. Deze weggebruikers worden gegrepen door de opvallende visuele presentaties die deze borden bieden. Een led reclamemast is bij uitstek een ideale vorm van billboard reclame langs de snelweg.


Wat is belangrijk bij een zakelijke uiting? Je leest het hier.

zakelijke-landingspagina-foto-1
maastricht-a2-rijrichting-geleen_otazu-nl1

Buitenreclame: media met impact


In tegenstelling tot andere advertentievormen zoals sandwich- of driehoeksborden, social media of huis-aan-huis reclame, is de impact van campagnes op digitale reclamemasten enorm. Bovendien bevinden deze led reclamemasten zich op strategische locaties langs de drukste snelwegen van Nederland. Door de grootte van het object langs de snelwegen wordt de kracht van dit mediumtype versterkt waardoor de snelwegreclame een krachtige en effectieve manier heeft om jouw reclameboodschap over te brengen aan een breed publiek

Deze vorm van adverteren komt via ​​Opdemast.nl binnen bereik voor het​​ MKB omdat de kosten relatief laag zijn en het bereik juist erg groot. Een optimale win-win situatie voor ​​zakelijk adverteren met je bedrijf.. Als ondernemer ben je met de kracht van buitenreclame verzekerd van het grootste bereik en beste zichtbaarheid waardoor ​​bedrijfspromotie binnen een paar klikken geregeld kan zijn.

Maximale flexibiliteit en gerichte doelgroepbenadering met digitale reclamemasten


Wat het kiezen van digitale reclamemasten zo uniek maakt is dat ze veel flexibiliteit bieden. Als adverteerder van jouw onderneming heb je de volledige controle over jouw campagne. Adverteerders kunnen heel selectief een moment kiezen waarop adverteren voor hen het meest efficiënt is. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuwe productlijn, het promoten van een speciale aanbieding of het vergroten van de naamsbekendheid, deze led reclamemasten stellen adverteerders in staat om hun campagnes relevant en effectief te maken. 

Jij bepaalt als MKB-ondernemer wanneer jouw reclame-uiting gezien mag worden onder een breed scala aan automobilisten op de snelweg. Als onderneming kun je jouw campagne nauwkeurig afstemmen op de behoeften en het gedrag van jouw doelgroep, of dit nu tijdens de piekuren in het verkeer is, op specifieke weekdagen dan wel tijdens speciale gelegenheden. 

Bovendien is deze vorm van billboard reclame kostenbesparend ten opzichte van andere vormen van buitenreclame zoals driehoeks- of sandwichborden. Het plaatsen van betaalde campagnes op social media kan duur zijn en huis-aan-huiskranten bereiken voornamelijk oudere doelgroepen. 

zwijndrecht-a16-rijrichting-zwijndrecht_wodan
uiting-video-4

Kies voor zakelijk adverteren met een digitale reclamemast


Met Opdemast.nl heb je als ondernemer de mogelijkheid om zelf een digitale reclamemast te boeken en jouw advertentie boodschap op een indrukwekkende manier te presenteren aan een breed publiek. Het proces is eenvoudig en kostenefficiënt. Met een starttarief van slechts 41,28 euro exclusief BTW kunnen adverteerders minstens honderd keer zichtbaar zijn op een digitale reclamemast langs een drukke snelweg, met een gegarandeerd bereik van tienduizenden mensen.Op Opdemast.nl kun je als adverteerder zelf het tijdstip, de datum en de locatie bepalen waarop jouw advertentie wordt weergegeven.


Kies voor de impact van buitenreclame langs de snelweg en de kracht van digitale reclamemasten van Opdemast.nl. Bereik jouw doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats, en maak gebruik van de voordelen van deze effectieve vorm van adverteren. Boek nu jouw eigen digitale reclamemast op Opdemast.nl en vergroot de zichtbaarheid en het succes van jouw ​​onderneming.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: