Buitenreclame: het ideale medium voor het MKB

Marketing is essentieel voor elk bedrijf. Dat geldt ook voor het MKB. Budgetten zijn echter beperkt en elke euro moet efficiënt worden ingezet. Vaak worden platgetreden paden bewandeld als het gaat om de communicatie-inzet. Denk aan driehoeks- of sandwichborden, flyers, een Facebook campagne of een advertentie in de plaatselijke huis-aan-huiskrant. Deze media vereisen al snel enkele duizenden euro’s aan budget. Veel geld voor het MKB. Juist daarom is Opdemast.nl in het leven geroepen. Vanaf 41,28 euro exclusief BTW bereik je voortaan via een Digitale Reclamemast in één keer tienduizenden mensen. Het is bovendien makkelijk online te regelen en kan ook last minute. 

2

Snelwegen

De masten van Opdemast.nl staan in alle delen van Nederland. Stuk voor stuk gaat het om locaties langs drukke snelwegen die voor impact zorgen. Bevindt jouw onderneming zich in de buurt van een Digitale Reclamemast? Ontdek dan snel de kracht ervan. Er is geen drukwerk nodig en met een paar klikken wordt jouw boodschap honderd keer vertoond. Op het moment dat voor jouw bedrijf relevant is. Vervolgens zien – gegarandeerd – tienduizenden passanten jouw uiting. En daar gaat het natuurlijk om. Opdemast.nl zorgt ervoor dat je met minimale inspanning en tegen lage kosten, maximaal resultaat behaalt. 

Uitdagende economie

Kosten stijgen. Zowel voor consumenten als ondernemers. Vooral MKB bedrijven voelen de effecten van inflatie. Bestedingen gaan omlaag en operationele kosten gaan omhoog. Een onmogelijk spagaat. Het is daarom belangrijker dan ooit om via marketing de meerwaarde van jouw dienstverlening of product voor het voetlicht te brengen. Maar hoe bereik je tegen lage kosten heel veel mensen? Buitenreclame via Opdemast.nl is daarop het effectieve antwoord. Onze Digitale Reclamemasten staan in heel Nederland en bereiken tienduizenden mensen. Je zet een Digitale Reclamemast reeds in vanaf 41,28 euro exclusief BTW. Vele malen goedkoper dus dan bijvoorbeeld sandwich- of driehoeksborden, een advertentie in een huis-aan-huiskrant, social media of zelfs flyers. In een paar minuten is jouw campagne geregeld. Opdemast.nl is voordelig, eenvoudig en effectief. 

breda-a16-rijrichting-belgie
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: