Maximaal resultaat uit jouw campagne

Buitenreclame werkt. Zeker als het om Digitale Reclamemasten langs snelwegen gaat. De impact van een reclameboodschap is via dit mediumtype enorm. Talloze voorbeelden van campagnes uit het verleden bewijzen de kracht van Digitale Reclamemasten. Op deze pagina vind je voorbeelden van bedrijven die al gebruik hebben gemaakt van Opdemast.nl. Doe inspiratie op en boek snel jouw eerste campagne. Let altijd op onze aanleverspecificaties en tips & tricks. Heb je advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar.

breda-a58-rijrichting-breda-blauw

Digitale reclamemasten lenen zich bij uitstek voor originele invalshoeken waarmee je razendsnel kunt inspelen op de actualiteit. Er is immers geen drukwerk nodig. Met een druk op de knop komt jouw boodschap in aanraking met tienduizenden mensen.


Een aantal voordelen op een rij:

  • Speel in op bijvoorbeeld de weersomstandigheden (warmte, kou, regen of wind) en verwijs daar op een ludieke manier naar in je uiting.
  • Maak gebruik van het tijdstip van je campagne (denk aan ochtend- of avondspits).
  • Maak gebruik van de specifieke locatie waar de mast staat (door een verwijzing naar de volgende afrit te maken bijvoorbeeld).
  • Speel in op de actualiteit. Denk aan een feestdag, landelijk of regionaal evenement of een nieuwsfeit dat actueel is.


Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: